Alomgyűjtő berendezés

Laborállat-tartók, és -tenyésztők részére

Ez a kompakt mobil berendezés alkalmas egér, patkány, tengerimalac és nyulas ketrecekből a szennyezett alom összegyűjtésére.

Főbb tulajdonságai:

  •  Az alomgyűjtő berendezés megvédi a kezelőt a szennyezett alom összegyűjtése során keletkező allergénektől és lebegő szennyező, fertőző anyagoktól
  •  A védelmet egy többszintes szűrőrendszer biztosítja (G4>F5>F9>H14)
  • Érintő képernyős szabályozás
  • Környezetbarát működés
  • Ergonómiailag megfelelő kialakítás
  • Egyszerű üzemeltetés

A tágas munkatér lehetővé teszi még a legnagyobb méretű állatketrecek tisztítását is; azokból a szennyezett alom összegyűjtését a munkafelület alatt található 2 db görgős konténerben elhelyezett műanyag zsákokban. Gázrugók segítik a munkafelület felemelését és rögzítését, így lehetővé téve a görgős konténerek és a bennünk lévő hulladékkal teli műanyag zsákok könnyű és gyors eltávolítását, cseréjét.

A ketrectisztítás, az alomgyűjtés teljes folyamat során a kezelő állandó védelem alatt dolgozik. Hang és fényjelzések figyelmeztetik a kezelőt a vészhelyzetekről. Az érintő képernyős vezérlés információkat küld a kezelő személyzetnek a berendezés működéséről, a szűrők állapotáról, az esetleges működési hibákról, a karbantartásokról és az alkatrészcserékről. Érintő képernyős vezérlés felügyeli és ellenőrzi az allergének és a lebegő fertőző anyagok folyamatos elszívását is. (min. 0,45 m/sec)

A szűrőkhöz való hozzáférés rendkívül egyszerű, s így a szűrők cseréje nagyon könnyű.

A többszintes szűrőrendszer a perforált elszívó hátfal mögött egy G4/F5 előszűrővel indít, mely után az elszívott levegőt egy F9 panel-szűrő szűri s végül a megtisztított levegő egy H14-s HEPA szűrőn keresztül jut vissza a környezetbe.

Karbantartás:

A berendezés különleges karbantartást nem igényel. Szűrők cseréje a érintő képernyős vezérlés kiírása szerint.

Tisztítás:

A berendezés rozsdamentes acélból (WNR 1.4301 / AISI 304) készült, ezért tisztítása rendkívül könnyű. Egyszerűen csak törölje át a berendezést egy puha, száraz ronggyal.

Garancia:

Előírás szerinti használat esetén 24 hónap a gépészeti részekre, 12 hónap az elektromos részekre.

Cikkszám: ALGY-V1-01 Kategóriák: ,

További termékeink ebben a kategóriában: