Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor a Lignifer Kft internetes honlapját látogatod, eközben személyes adataidat is átadod számunkra.

Személyes adataid (vagyis azok az adatok, amelyek a személyeddel kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az általad használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Te is megadhatod nevedet, elérhetőségedet vagy más adataidat, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kívánsz lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen az AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy a személyes adataid kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve a rendelkezéseidnek megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az adataid felelős kezelője a Lignifer Kft

Az adataid, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Lignifer Kft nem adja tovább, kivéve a honlap látogatási statisztikájának esetleges és nem gyakori méréséhez.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataidhoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az általad igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése részét képezi adatkezelési tevékenységünknek.

Ha további tájékoztatást szeretnél adataid kezeléséről, fordulj hozzánk E-mailben vagy postai úton.

A Lignifer Kft Vezetése

Isaszeg, 2018. 05. 08.